duminică, 22 februarie 2015

I'm ready for love

Obișnuiam să mă tem de cuvinte. În preajma ta parcă pur și simplu nu doreau să prindă viață. Singurul mod prin care am putut să-ți arăt ce simt a fost o foaie de hârtie, care la început era pură, inocentă, dar eu am colorat-o cu emoțiile mele. Erau atât de multe culori și-atât de vii încât uneori te bulversau, dar eu încercam să-ți povestesc de fiecare dată ce semnifică fiecare. În serile târzii, când rămâneam în brațele tale, reușeam să-ți șoptesc timid că te iubesc.
Astăzi, când cuvintele nu-și mai au locul, vreau să vorbesc. Cu fiecare silabă pe care o rostesc ochii mi se umplu de lacrimi și de emoție, dar nu mă opresc, pentru că vreau să știi cât de rău îmi pare că nu am avut curajul să fac asta mai devreme. Îmi pare rău pentru zorii zilei în care nu ți-am spus Bună dimineața!” sau pentru nopțile în care te-am lăsat să crezi că nu te iubesc.

M-ai învățat multe pe parcursul anilor, dar astăzi ai reușit să mă înveți ce e mai important: să mă schimb. Nu pentru că nu mă iubești așa cum sunt, ci pentru că eu te iubesc prea mult ca să las orgoliul să vorbească în locul meu. Și știu că ți-am spus, dar am să o mai spun: sunt a ta și te iubesc.

Un comentariu: