sâmbătă, 24 septembrie 2011

Eşec


Atunci când încerci să urci necontenit, pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, se mai întâmplă să şi cazi. Poate că doare atunci când dintr-o dată cineva îţi taie aripile şi priveşte cu superioritate cum te prăbuşeşti într-un abis plin de lacrimi, pictat în culori sumbre, dar asta nu înseamnă că totul s-a sfârşit. Poate că ai pierdut o luptă, dar încă mai poţi câştiga războiul. Cel puţin, eu aşa gândesc.
Până acum câteva zile, nu am ştiut cum e să îţi doreşti ceva cu adevărat şi să-ţi ratezi şansa. Poate că nu am avut noroc; poate că nu am muncit suficient de mult. Nici eu nu ştiu defapt ce s-a întâmplat. Cert este că am pierdut, dar asta nu înseamnă că nu o să mai am alte şanse de acum. Drumul meu e abia la început şi nu am de gând să mă opresc. Voi continua să păşesc cu atenţie pe treptele vieţii şi să privesc înainte, orice ar fi.
Ce nu te omoară, te face mai puternic şi în plus o experienţă nouă nu strică niciodata. Merită să încerci să faci ceea ce îţi place, chiar dacă poate nu reuşeşti din prima. Mereu va exista o speranţă pentru fiecare dintre noi. Şi mereu vom găsi măcar o uşă deschisă, unde în prag va fi cineva care să ne aştepte cu braţele larg deschise, pentru a întâmpina un nou început. Nu avem nevoie decât de puţin curaj pentru a ne urma visele şi pentru a ajunge cât mai sus; pentru a încerca să atingem perfecţiunea.

12 comentarii:

 1. Superba postarea! Extrem de motivationala!
  Imi place blogul .Te voi urmari!

  Te astept si pe la mine!

  RăspundețiȘtergere
 2. foarte interesant articolul si.. blogul in sine e interesant, felicitari.

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc mult. Inseamna enorm pentru mine.

  RăspundețiȘtergere
 4. E bine sa ramai mereu optimist,asa cum ai spus si tu.
  Scrii foarte frumos.

  RăspundețiȘtergere
 5. Știi cum e, nu poți ajunge sus decât dacă ai coborât câteva trepte de-a lungul vieții. Dar întrebarea mea e, de ce să ajungem la perfecțiune? Și imperfecțiunea poate fi văzută ca pe o calitate importantă :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu am spus ca imperfectiunea nu este o calitate importanta. Doar ca eu cred ca fiecare dintre noi si-ar dori sa faca o data ceva perfect. Sa simta ca au reusit sa-si atinga scopul.

  RăspundețiȘtergere
 7. Într-adevăr, ai dreptate. Dar întotdeauna ne vom simți speciali și perfecți atunci când ieșim învingători dintr-o anumită situație :)

  RăspundețiȘtergere
 8. Da, ai dreptate. E o senzatie foarte placuta. Dar pe cat de bine ne simtit atunci cand iesim invingatori, pe atat de dezamagiti suntem atunci cand pierdem.

  RăspundețiȘtergere